Ekonomiadministratör till Folkhögskolan i Angered- sök jobbet senast 7 oktober 2018

Vi söker en samhällsengagerad ekonomiadministratör till ett omväxlande och spännande arbete som ekonomiansvarig på Folkhögskolan i Angered. Du kommer med stöd av rektor att ansvara för arbetet med all ekonomi som rör folkhögskolans verksamhet och rapportera direkt till rektor/styrelse. Tjänsten innefattar arbetsuppgifter såsom budget, prognoser, uppföljningar, bokslut, redovisningar, statistik och analyser för Folkhögskolan i Angered. Du förmedlar och informerar om ekonomiska underlag samt arbetar med ständiga förbättringar i våra ekonomiska processer. 
 
Om arbetsplatsen 


Vår folkhögskola har kurser på fyra olika platser i Angered. Huvudskolan med administration finns på Hammarkulletorget. Utöver allmänna behörighetsgivande folkhögskolekurser på gymnasie- och grundskolenivå bedrivs också Sfi, etableringskurs, svenska för asylsökande samt högskoleförberedande musikutbildning, konstkurser, skrivarkurs och teaterkurs, några av dessa i samarbete med Göteborgs universitet. 
Läs mer om vår folkhögskola på www.folkhogskolaniangered.se
 
Om dig 

Du är en noggrann och ansvarstagande person med god social förmåga som trivs med att ta självständigt ansvar. Du är kommunikativ och kan presentera information på ett tydligt och enkelt sätt i tal och skrift. Du är engagerad i ditt arbete, flexibel och hjälper till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, personlig lämplighet samt att du delar huvudmannens grundläggande värderingar. Kvalifikationer Vi söker dig med examen från relevant högskoleutbildning och som har praktisk erfarenhet av yrket, framför allt när det gäller redovisning och bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av dataadministrativa system som Visma Administration 1000 och Visma lön 600. Kunskap och erfarenhet av folkhögskola samt ideellt engagemang i samhället är meriterande. Fler språk än svenska och engelska är meriterande. 
 
Anställningens omfattning 

Anställningen är en heltidsanställning (100 %) med tillträde 1 januari 2019. Folkhögskolan i Angered tillämpar provanställning. 
 
Ansökan 

Ansökan med CV och personligt brev som Worddokument eller som pdf skickas med mejl till kina.thorsell@folkbildning.net
 
Sista ansökningsdag är 7 okt 2018.