ETABLERINGSKURS

Skansen Kronan Riksdagsbesök Sjöfartsmuseet Riksdagsledamot Jamal och Shadiye tog emot oss Ahmed, Omar, Palme och Soheir På åhörarbänk inne i plenisalen Stockholms slott Sjöfartsmuseet Utanför riksdagshuset  Pilane Skulpturpark Botaniska trädgårdens utsiktsplats Pilane Vi gör studiebesök när vädret tillåter Världskulturmuseet Konstworkshop i Hjällbo Slottskogen Mot Skatås Nääs Botaniska växthuset Lärjeåns Trädgårdar i Angered Bad Näset Botaniska hälsopicknick Badplats Näset Sjöfartsmuseet Sjöfartsmuseet Sjöfartsmuseet Sjöfartsmuseet Sjöfartsmuseet Skansen Kronan

Information på ditt språk:

NY KURSSTART HOS OSS 24 APRIL 2017. 
Information på ditt språk:

ETABLERINGSKURS

På etableringskursen arbetar vi med hela människan, vi ser språket som en del i en större helhet och att språkutvecklingen är beroende av ett socialt sammanhang i kombination med nya upplevelser och kunskaper. Allt för att du ska må bra och utvecklas på det sätt som passar dig. 
Vi arbetar med olika temaområden med språket i fokus. Vi är ofta utanför skolan, och arbetar med hälsofrågor, kultur och estetiska upplevelser, samhällsorientering, och såklart språkutveckling och sociala nätverk.   

Etableringskurs på folkhögskola är till för personer som är inskrivna på Arbetsförmedlingen, som omfattas av etableringsuppdraget och har en etableringsplan.